Tatuointityylini

Sharing is caring!

Tatuoinneissa minua kiehtoo niiden pysyvyys. Sitoutuminen. Vapaus näyttää siltä, miltä tuntee itsensä. Tatuoimiseen liittyy suuri vastuu, sillä siinä todellakin muutetaan aina jotain. Pysyvästi.

Olen tatuoinut ammatikseni vuodesta 2012. Teen valokuvamaisia ja surrealistisia tatuointeja niin mustaharmaana kuin väreilläkin. Nautin suunnitella isoja kokonaisuuksia, mutta teen mielelläni myös pienempiä tatuointeja.

Minulle tärkeää on, että tatuointi on hyvin suunniteltu juuri tiettyyn kehon osaan ja että kaikki palaset ovat tasapainossa. Lähden luonnostelemaan tatuointia annetun idean tai teeman pohjalta ja teen kaikki tatuoinnit yksilöllisesti.

Minulle custom- tatuoiminen tai yksilöllinen tatuointi tarkoittaa sitä, että saan luotua asiakkaan ajatuksen pohjalta jotain uutta ja erityistä. Pyrin ajattelemaan kuvaa syvemmin ja luomaan esiin tietyn tunteen tai ilmapiirin.

Työskentelen Below Zero Tattoo Galleryssa, jossa olen myös toinen omistaja. Liikeemme sijaitsee Tampereen keskustassa, Aleksanterinkatu 26, vain parin korttelin päässä rautatieasemalta. Liikkeessämme työskentelee lahjakkaita artisteja ja viikottain pääsen hämmästymään siitä, kuinka inspiroivaa ryhmässä työskentely on. On onni työskennellä sellaisten ihmisten kanssa, jotka jakavat intohimon kehittyä artistina.

Haluatko varata tatuointiajan?

Paras tapa ottaa yhteyttä on bztattoogallery@gmail.com. Osoitteemme on Below Zero Tattoo Gallery, Aleksanterinkatu 26, 33100 Tampere. Liikkeemme on auki arkisin klo 12-17.

Teen myös messureissuja kotimaassa sekä ulkomailla ja myös tatuointimessuille voi varata aikoja sähköpostilla. Messuille ja vierailuihin kyselyitä voi lähettää suoraan tittafreebird@gmail.com. Ilmoitan tulevista reissuista aina Instagramissa.

Kiitos, kun luit kirjoitukseni!

-Titta

Leave a Reply